На Харківщині чоловік повертався додому та його розстріляли росіяни: подробиці

Слідчі та прокурори Харкова ексгумували тіло загиблого.

На кладовищі у с. Петропавлівка 12 грудня прокурори Куп‘янської окружної прокуратури Харківської області спільно зі слідчими поліції ексгумували тіло чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Встановлено, що 10 вересня 30-річний мешканець с. Петропавлівка Куп’янського району повертався до свого будинку. В цей час окупанти з артилерії почали обстрілювати населений пункт. Чоловіка поранило уламками і він загинув на місці.

Наразі тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування проводять слідчі Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстріляла Харківщину ракетами С-300 (ФОТО)

Куп’янськ залишається під ударом росіян.

Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти області. Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На Куп’янському напрямку ворог здійснював обстріли з танків та всього спектру артилерії в районі Кислівки, Котлярівки, Табаївки та Берестового. За попередньою інформацією, без жертв та постраждалих.

Вночі окупанти завдали ракетного удару системою С-300 по місту Куп’янськ. Ракета влучила в двоповерхову адмінбудівлю, внаслідок чого сталася пожежа на площі 400 м.кв. Будівля повністю зруйнована. Обійшлося без потерпілих.

Графік погодинних відключень у Харкові та області на 12-18 грудня

Перелік адрес розширено, щоб графік відключень був більш рівномірним. АТ "Харківобленерго" оновило графік погодинних відключень світла у Харкові та області. Новий графік діятиме з 12 по 18 грудня.

Перелік адрес, де вимикатимуть світло надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Графік можна подивитися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися