Вранці росіяни накрили вогнем Куп’янський район: є руйнування

Рашисти обстріляли цивільну інфраструктуру.

У Куп’янському районі рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, у двоповерховій будівлі сьогодні вранці. Про це повідомляють "коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС Харківської області.

Інформація про подію надійшла о 05:50. На місце виїхали рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На час їх прибуття горіла зруйнована двоповерхова адміністративна будівля на загальній площі 400 кв.м. Жертв та постраждалих не виявлено. Вже о 06:10 вогонь вдалось локалізувати. Рятувальники працювали постійно наражаючись на небезпеку повторних обстрілів. На місці події працювало 4 одиниці техніки ДСНС та 20 чоловік особового складу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові загорілася житлова триповерхівка: рятувальники евакуювали людей (ФОТО)

Причина пожежі наразі встановлюється.

На пожежі в Харкові вогнеборці врятували життя двом мешканкам житлової триповерхівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з повиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

13 грудня о 20:47 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у м. Харкові на вул. Великій Гончарівській, 11. Загоряння виникло у квартирі на першому поверсі житлової триповерхівки.

До місця події негайно виїхали 2 оперативні відділення 3-ї ДПРЧ. На момент їх прибуття площа пожежі склала 20 кв.м.

В її осередку рятувальники знайшли господарку оселі, 1963 року народження, і негайно вивели її на зовні. Жінка отримала опіки правої верхньої кінцівки.

Із сусідньої квартири вогнеборці врятували ще одну жінку, 1968 року народження. Їй загрожувала смертельна небезпека від задимлення. Ще 5 мешканців цього будинку було евакуйовано на свіже повітря.

О 21:25 пожежу локалізували, о 22:41 повністю ліквідували. Причина виникнення загоряння встановлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися