Харків’яни чули вибухи вночі: ракетами обстріляли об’єкт критичної інфраструктури

Під час «повітряної тривоги» у Харкові пролунало декілька вибухів.

Протягом минулої доби ударів по Харкову не зафіксовано. Але ворог продовжує інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Окупанти наносили удари по позиціях наших військ в районах населених пунктів Червона Зоря, Красне, Стариця, Дворічна та Новомлинськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у смт Ківшарівка Куп’янського району 63-річна жінка отримала осколкове поранення. Госпіталізована в середньому стані.

Близько 23:45 у м. Куп’янськ в результаті обстрілу із ЗРК С-300 пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, у Куп’янському районі через ворожі обстріли горіла двоповерхова адмінбудівля. Жертв та постраждалих немає.

За інформацією рятувальників ДСНС, у Куп’янському районі рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, у двоповерховій адміністративній будівлі. Інформація про подію надійшла учора о 06:00. На місце виїхали рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття горіла зруйнована двоповерхова адміністративна будівля на загальній площі 50 кв.м. Жертв та постраждалих не виявлено. Вже о 06:10 вогонь вдалось локалізувати, о 10:50 ліквідувати. Рятувальники працювали постійно наражаючись на небезпеку повторних обстрілів.

За минулу добу на пожежах, що трапилась з побутових причин загинуло двоє людей. Події трапились у Індустріальному та Слобідському районах Харкова. Також вогнеборці врятували 1 чоловіка на пожежі, що трапилась у м. Валки Богодухівського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія намагається покращити тактичне положення у Харківській області – Генштаб

Армія РФ продовжує атакувати підрозділи Сил оборони поблизу Куп’янська.

Рашисти обстрілюють позиції наших військ, а також цивільну інфраструктуру.

Російські військові намагаються покращити тактичне положення на декількох напрямках, зокрема – на Куп’янському напрямку, що на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворожі армійці обстріляли позиції наших військ в районах населених пунктів Глибоке, Кислівка, Котлярівка, Червона Зоря, Красне, Стариця, Дворічна та Новомлинськ на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися