Скільки харків'ян скористалися пунктами обігріву та “незламності” під час блекауту

У п'ятницю близько 22 тис. харків'ян отримали обіди у пунктах видачі гарячого харчування

У п'ятницю, 16 грудня, понад 7 тис. харків’ян скористалися послугами “пунктів незламності” та теплових пунктів під час блекауту, викликаного ворожими обстрілами енергетичної інфраструктури України.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що містяни можуть скористатися не лише пунктами обігріву, а й перебувати у метро під час припинення електропостачання. Так харків'яни можуть отримати безплатні гарячі обіди у пунктах видачі харчування, які знаходяться у школах. За його словами, 16 грудня пункти харчування відвідали близько 22 тис. харків'ян.

Ігор Терехов подякував комунальникам та енергетикам, які вчора відновили всі життєво важливі послуги. “Ми працювали, щоб як можна швидше подати в оселі енергопостачання. Це нам вдалося. Харків’яни – герої, мужні люди, які виносять дуже тяжкі випробування. До цього не можна звикнути, але є стійкість”, - наголосив мер Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують облаштовувати пункти обігріву, де містяни зможуть зігрітися та підзарядити гаджети. Відкривають такі пункти і на об'єктах КП “Харківські теплові мережі”. Так, в  Основ’янському районі один з пунктів обладнали в гаражі. Там утеплили металеві двері, закрили оглядову яму, встановили лави та буржуйки. Дві печі виготовили зі старої труби теплотраси діаметром 500 мм. Її в цьому році замінили на вул. Руставелі. У пункті може перебувати до 100 осіб - забезпечена можливість випити чай та зарядити телефон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися