Одна з громад Харківської області отримала опалювальні печі: де їх встановлять

Опалювальні печі будуть використовувати для потреб жителів громади

Завдяки перемовинам та плідній співпраці Балаклійська громада отримала від Агентства ООН у справах біженців в Україні опалювальні печі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Печі будуть використовувати для облаштування “пунктів незламності”, пунктів обігріву та потреб мешканців. Через постійні ворожі обстріли об’єктів критичної інфраструктури та руйнування мережі тепло- та електропостачання надзвичайно важливим є облаштування місць, в яких мешканці знаходять прихисток. Саме у цих закладах і планують використовувати отримані печі. У міськраді зазначили, що підготовка громади до зимового періоду – одне з пріоритетних завдань.

“Це дієва підтримка нашій громаді в умовах воєнного стану. Висловлюємо слова щирої подяки представникам Агентства ООН у справах біженців в Україні та цінуємо небайдужість у цей нелегкий для України час. Ворог нас не зламає! Разом до Перемоги!”, - наголосили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківську область надійшла перша партія з 8 генераторів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Загалом регіон має отримати 16 генераторів. Ще 8 приладів планують направити протягом тижня. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зауважив, що допомога від Червоного Хреста є дуже важливою. Отримане обладнання допоможе підтримати критичну інфраструктуру області. Олег Синєгубов розповів, що область отримала чергову партію потужних генераторів на 150 кВт. Після ворожих обстрілів потрібно відновлювати постачання електроенергії, тому саме таке обладнання дуже потрібне.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися