На Харківщині через обстріли горить промисловий об’єкт та поранено людину

На місці обстрілу продовжують працювати профільні служби.

Російські окупанти продовжують обстріли мирних мешканців прифронтових та прикордонних територій Чугуївського, Куп'янського, Харківського та Ізюмського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вчора вдень внаслідок ворожого обстрілу в м. Вовчанськ зруйновано житловий будинок. Поранення отримала та була госпіталізована 72-річна жінка. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

Триває пожежа на цивільному промисловому об'єкті в Ізюмському районі, що виникла внаслідок ворожого ракетного удару. Вогонь локалізований. На місці продовжують працювати пожежники, які роблять усе можливе для остаточної ліквідації займання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову спробували наступати на Харківщині – Генштаб

Минулої доби рашисти застосували армійську авіацію у Харківській області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах двадцяти п’яти населених пунктів. Серед них – Масютівка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв з артилерії позиції наших військ в районах населених пунктів: Вільча, Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Варварівка, Вільхуватка і Дворічна на Харківщині. Також, противник задіяв  ударний БпЛА та армійську авіацію біля Красного Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області.

Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії обмежена.

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон. У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон. "Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися