Американська організація передала Харкову близько 1 млн грн: на що спрямували кошти (ФОТО)

Щоб забезпечити повноцінне функціонування пунктів обігріву у Харкові, закупили генератори, прожектори, термопоти та комплекти проводки

Гуманітарна організація AmeriCares із США у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” направила близько 1 млн грн для громади Харкова. Кошти спрямовані на облаштування пунктів обігріву в п'яти районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У КУ “Офіс реформ Харкова” розповіли, на що саме було спрямовано кошти. Щоб забезпечити повноцінне функціонування пунктів обігріву у Харкові, закупили генератори, прожектори, термопоти та комплекти проводки.

Також нагадали, що організація AmeriCares постійно підтримує українців. Організація передала понад 242 тонн ліків та медичних товарів на суму понад 48 млн дол. до медичних закладів та служб реагування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на об’єктах КП “Харківські теплові мережі” облаштували пункти обігріву. Заступник технічного директора КП “Харківські теплові мережі” Олексій Лука розповів, що загалом Харкові планують облаштувати 80  таких пунктів обігріву. Об’єкти теплових мереж не пристосовані для тривалого проживання і ночівлі. Однак люди можуть відвідати такі пункти, щоб зігрітися та підзарядити гаджети. Для того, щоб потрапити до такого пункту обігріву, необхідно підійти до найближчого теплового пункту, де на дверях є зелена табличка з відповідним  написом. Персонал комунального підприємства допоможе розміститися  і скористатися необхідними послугами.

У “ХТМ” наголосили, що людям у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або тим, які перебувають під дією психотропних речовин, вхід до такого пункту заборонений.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися