В одній з громад Харківщини критичну інфраструктуру відновлять коштом міжнародних фондів

У Балаклії представники UNICEF оглянули пошкоджені об'єкти, на яких планують провести відповідні ремонтні роботи

Днями представники Балаклійської громади зустрілися з представництвом Дитячого фонду ООН UNICEF. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Фонд, попри підтримку дитячих проєктів, вирішив допомогти деокупованій громаді відновити пошкоджену критичну інфраструктуру. Під час візиту до Балаклійської громади представники UNICEF оглянули пошкоджені об'єкти, на яких планують провести відповідні ремонтні роботи, а саме:

  • центральний водогін,

  • каналізаційно-насосну станцію,

  • об’єкти теплового господарства.

Також сторони обговорили можливості поліпшення матеріально-технічної бази комунальних підприємств громади, що надають послуги з водо- та теплопостачання.

“Щиро дякуємо UNICEF за постійну підтримку та допомогу нашій громаді! Сподіваємось на плідну подальшу співпрацю! Разом переможемо ворога!”, - зауважили в Балаклійській громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на околицях Харкова триває обстеження газових мереж після прильотів ворожих снарядів. Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” працюють спільно зі спеціалістами ДСНС, які розміновують території та прокладають шлях до газопроводів. У компанії розповіли, що ці райони від початку війни перебували під постійними обстрілами. Через це зберігається велика ймовірність детонування снарядів та мін, що не розірвалися.

Попри ризик, фахівці газової служби щоденно проводять обстеження мереж та знаходять нові пошкодження як на надземних, так і підземних газопроводах. Також в АТ “Харківміськгаз” подякували клієнтам за вчасну сплату послуги з доставки природного газу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися