Як ремонтують житлові будинки у деяких районах Харкова (ФОТО)

У деяких будинках Немишлянського району заливають плити перекриття

У Харкові триває відновлення об'єктів, які були пошкоджені у результаті ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У житловому масиві Кулиничі, який знаходиться у Немишлянському районі, тривають ремонтні роботи у житлових багатоквартирних будинках.

У міській раді повідомили, що фахівці КП "Харківспецбуд" в одному з будинків по вул. Ювілейній  заливають плити перекриття між першим та другим поверхами. 

В іншому будинку,  по вул. Грищенка, спеціалісти ТОВ  "РД Сервіс" вже завершили монтаж  металевих конструкцій  для заливки плит перекриття та наразі займаються  відновленням фасадної стіни  5-го поверху.

В Основ'янському районі завершено ремонт майже 500 кв. м покрівлі будинку на пл. Павлівській, який постраждав внаслідок ворожих обстрілів. Роботи виконали майстри КП "Харківспецбуд".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 22 грудня, громади Куп‘янського району для відновлення осель почали отримувати віконні блоки. Перший заступник голови Куп‘янської РДА Андрій Канашевич розповів, що загальна кількість вікон складає 3457 кв.м. Вони будуть вони спрямовуватися в першу чергу для закладів охорони здоров’я, дошкільної та середньої освіти, а також приватного сектору, де залишаються проживати мешканці населених пунктів.

Раніше, 15 грудня у Харківській обласній раді повідомили, що в Ізюмській територіальній громаді проводять заміна вікон у житлових будинках, що постраждали внаслідок російських обстрілів. Допомогу надали європейські партнери. У листопаді 2022 року Посольство Швейцарії в Україні виділило фінансову допомогу на проведення відповідних робіт.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися