Ігор Терехов звернувся до харків'ян з проханням: подробиці

Ігор Терехов попросив харків'ян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів містянам про головні загрози перед Новим роком, повідомляють "Коментарі. Харків". Очільник міста зауважив, що до Нового року залишилося менше ніж тиждень. За його словами, у ці дні ворожі війська планують спробувати знову зробити “темну” Україні. “Бо немає для них більшої радості, ніж тероризувати мирне населення та зробити нам погано”, - зазначив Ігор Терехов. 

Він закликав харків‘ян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. За його словами варто підготуватися до ймовірної атаки - заздалегідь дізнатися, де знаходиться найближчий “Пункт незламності”. Знайти цю інформацію можна у боті “Харків - твій дім” – @tviyDimKharkivBot. “Натиснувши у меню “Об‘єкти, що працюватимуть без електропостачання”, ви отримаєте посилання на інтерактивну мапу міста, а також доступ до файлів, які можна завантажити на ваш гаджет”, - розповів Ігор Терехов.

Він наголосив, що там можна знайти повний список всіх закладів, що працюють без електрики, - від пунктів гарячого харчування і ветклінік до джерел водопостачання і магазинів. 

“Все витримаємо і переживемо! І обов’язково переможемо!”, - переконаний Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що гуманітарна організація AmeriCares із США у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” направила близько 1 млн грн для громади Харкова. Кошти спрямовані на облаштування пунктів обігріву в п'яти районах міста. У КУ “Офіс реформ Харкова” розповіли, на що саме було спрямовано кошти. Щоб забезпечити повноцінне функціонування пунктів обігріву у Харкові, закупили генератори, прожектори, термопоти та комплекти проводки.




Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися