Що виявили правоохоронці на деокупованих територіях Харківської області

У поліції Харківської області відзвітували про результати роботи з 24 лютого

У Харківській області на сьогодні деокуповано 340 населених пунктів Богодухівського, Ізюмського, Куп’янського, Харківського, Чугуївського, Дергачівського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка.

У поліції Харківської області оприлюднили звіт діяльності правоохоронців з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України. У деокупованих населених пунктах з перших днів звільнення працює поліція. Правоохоронці допомагають людям оговтатися від жахливих наслідків перебування росіян в українських містах.

Харківські слідчі задокументували діяльність 25 катівень на звільнених територіях. Під час огляду катівень знаходили докази катування мирних мешканців  електрострумом, нелюдських умов утримання тощо. 

У звіті зазначено, що загалом з  7 вересня на деокупованих територіях Харківської області:

-виявлено 920 тіл громадян, у тому числі 25 дітей,

-попередньо ідентифіковано 656 осіб загиблих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області щодня проводиться робота з виявлення осіб, причетних до диверсійно-розвідувальних груп, та тих, хто займається пропагандистською діяльністю. За минулу добу, з 1 на 2 січня, особовий склад ГУНП в Харківській області до територіальних підрозділів доставив для перевірки 90 осіб за підозрою у причетності до ДРГ та у проведенні пропагандистської діяльності. Також правоохоронці та військові за добу на блокпостах перевірили понад 3600 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися