На Харківщині ведуться активні бойові дії: подробиці

Ворожі війська намагаються покращити тактичне положення на Куп'янському напрямку

Російські загарбники продовжують обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби, станом на 6 січня, під вогнем ворожої артилерії та мінометів були: 

  • Куп'янськ,

  • Вовчанськ,

  • Дворічна,

  • Огірцеве,

  • Кислівка.

"Прильоти” також фіксували в інших населених пунктах. 

У Куп'янську ворожими обстрілами було пошкоджено будівлю цивільної промисловості. А у Дворічній Куп'янського району російські загарбники частково зруйнували ліцей. У результаті обстрілів там виникла масштабна пожежа. Її гасили протягом 3 годин.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що у Дворічній поранення отримав чоловік 75 років. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також у Харківській області не припиняються роботи з гуманітарного розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 135 вибухонебезпечних предметів.

“На Куп'янському напрямку тривають активні бойові дії. На усі спроби ворога покращити там своє тактичне положення наші захисники дають гідну відсіч. Віримо в ЗСУ! Україна переможе!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, у Харківській області ситуація з теплопостачанням напередодні похолодання, яке очікується найближчими днями, стабільна. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що наразі працюють усі 518 котелень, які були заплановані до запуску. Також в області діють 320 пунктів незламності. 



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися