Прокуратура показала, що знайшли на місцях нічних “прильотів” у Харкові (ФОТО)

Після обстрілу у Харкові виникла пожежа, її ліквідували о 4 ранку

У Харкові прокуратура  розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За інформацією слідства, 10 січня близько 23:00 російські військові обстріляли Київський район м. Харкова. загарбники влучили у склад піротехніки. 

Після вибуху сталася пожежа на площі 1500 кв. м, її ліквідували о 4 ранку.

На місці події правоохоронці вилучили уламки касетного снаряда, попередньо, від РСЗВ “Смерч”.

До того ж на території приватного домоволодіння у Салтівському районі м. Харкова після обстрілу правоохоронці виявили, попередньо, маршовий двигун РСЗВ “Смерч”, що потрапив у надвірну споруду. 

А у приватному житловому будинку у Київському районі м. Харкова знайшли нерозірваний диск. У результаті обстрілу там було пошкоджено стіни та стелі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські окупанти не припиняють терор мирного населення прикордонних міст Харківської області. Ворожі обстріли фіксують щодня. При цьому у Вовчанську після деокупації, попри постійні російські обстріли, поступово відновлюється життя. Очільник області Олег Синєгубов розповів, що у місті наразі мешкає близько 4 тис. осіб, а у громаді – 12 тис. У місті відсутній газ, його містяни до повномасштабного вторгнення отримувало з Росії. Тож наразі населені пункти громади опалюються електрикою, для цього були посилені електромережі. Керівник області відвідав Вовчанську центральну районну лікарню, яка зазнала руйнувань через ворожі обстріли. За його словами, лікарня працює та надає повний спектр медичної допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися