На Харківщині аварійне знеструмлення: не працюють котельні

Причини енергетики не повідомляють.

У Лозівській громаді на Харківщині аварійне відключення електроенергії призвело до призупинення роботи котельних, через що місцеві мешканці опинилися без опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

"У Лозівській громаді – аварійне знеструмлення. Причини енергетики наразі не повідомляють.

У місті без стабільного електроживлення 9 з 17 котелень. КП "Теплоенерго" перейшло на аварійний графік роботи. Ввімкнули генератори.

Водозабезпечення також підтримують", – зазначають у міськраді Лозової.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 12 січня: є загроза ракетних ударів

Існує небезпека авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Російські окупанти не припиняють обстрілів позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж усієї лінії зіткнення. Крім того, у Генштабі зазначають, що сьогодні існує загроза авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку за добу наступальних угруповань противника не виявлено. На Куп’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Вільча і Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював райони Дворічної, Западного, Куп’янська, Кислівки, Табаївки, Крохмального, Берестового, Вишневого, Іванівки і Першотравневого Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися