Росіяни обстріляли п’ятиповерхівку та декілька будинків: є поранені

Рашисти знову обстрілюють житлові квартали та мирних мешканців.

У Куп'янську Харківської області внаслідок ворожих обстрілів пошкоджений п’ятиповерховий житловий будинок, приватні будинки та господарчі споруди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу поранення отримав 75-річний чоловік, він госпіталізований в стані середньої тяжкості.

У Дворічній Куп'янського району був поранений чоловік 68 років. Стан середньої тяжкості.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська не полишають спроб зайняти нові позиції на Харківщині – зведення на 13 січня

У Харківській області окупанти продовжують обстрілювати з танків, артилерії та мінометів села та міста, що знаходяться на кордоні з РФ та лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил білорусі та росії продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

На Куп’янському напрямку ворог не полишає спроб покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку обстріляно райони населених пунктів Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Чугунівка та Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Дворічна, Западне, Синьківка, Орлянка, Кислівка, Котлярівка, Колісниківка, Берестове, Богуславка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися