Харків’яни отримають гуманітарну допомогу від ізраїльської громади

Мер міста домовився про співпрацю з представниками Ізраїлю.

Харківський міський голова Ігор Терехов 17 січня провів зустріч з представниками ізраїльської громади "Beit Hallel Congregation". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сторони обговорили ситуацію, яка склалася у місті, та подальшу співпрацю, а також домовилися про гуманітарну допомогу для підтримки харків‘ян з боку ізраїльських волонтерських фондів в період протидії російській агресії.

"Харків досі піддається обстрілам. Ворог не припиняє руйнувати інфраструктуру міста та калічити життя мирних людей ракетами С-300 і дронами. Наше місто - одне з найбільш зруйнованих в Україні, у 150 тисяч людей сьогодні росія відібрала дах над головою. Але, попри все це, ми намагаємося підтримувати порядок та продовжувати забезпечувати жителів міста усім необхідним. Заради вільного майбутнього нас і наших дітей. Ми дякуємо Ізраїлю та всім країнам, які не залишаються байдужими до горя українців", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Сьогодні та завтра СБУ буде перевіряти громадян у Харкові

18 та 19 січня Служба безпеки України буде проводити у Харкові комплекс антитерористичних контрдиверсійних заходів. Крім СБУ участь у заходах братимуть інші правоохоронні органи, підрозділи НГУ й ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника Управління СБУ у Харківській області Владислава Абдули.

Потреба у проведенні цих заходів викликана необхідністю збереження і підвищення безпеки харків'ян, повідомляють у відомстві.

Під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій з метою підвищення безпекової обстановки, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, виявлення та нейтралізації можливих диверсійних груп.

Також можуть здійснюватися перевірка документів громадян, догляд автомобілів, обмеження руху окремими вулицями.

Як і попередні рази, заходи будуть сконцентровані в окремих локаціях Харкова, не охоплюючи всю територію міста.



Ямчур алина юрьевна

29 січня 2023, 17:06

С начала войны осталась без работы, никуда не выезжали, денежной помощи так как не впо никакой не получала, у меня маленький ребёнок дочка 8 лет. Нуждаемся в продуктах, бытовой химии и детской конференции.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися