Двадцять населених пунктів на Харківщині страждали від обстрілів всю добу (СПИСОК)

Окупанти наносять удари з мінометів, танків та артилерії.

Протягом минулої доби з 18 на 19 січня російські військові продовжують гатити по селам і містам Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається сталою. У прикордонних з Україною районах наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил російської федерації та республіки білорусь продовжують виконувати завдання. Таким чином противник демонструє свою присутність поблизу державного кордону.

Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли по районах населених пунктів Бударки, Землянки, Гатище, Зелене, Вовчанськ, Тернова, Красне, Кам’янка, Чугунівка, Новомлинськ та Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони Курилівки, Петропавлівки, Кислівки, Іванівки, Крохмального, Синьківки, Берестового, Табаївки і Дружелюбівки Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни отримають гуманітарну допомогу від ізраїльської громади

Мер міста домовився про співпрацю з представниками Ізраїлю.

Харківський міський голова Ігор Терехов 17 січня провів зустріч з представниками ізраїльської громади "Beit Hallel Congregation". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сторони обговорили ситуацію, яка склалася у місті, та подальшу співпрацю, а також домовилися про гуманітарну допомогу для підтримки харків‘ян з боку ізраїльських волонтерських фондів в період протидії російській агресії.

"Харків досі піддається обстрілам. Ворог не припиняє руйнувати інфраструктуру міста та калічити життя мирних людей ракетами С-300 і дронами. Наше місто - одне з найбільш зруйнованих в Україні, у 150 тисяч людей сьогодні росія відібрала дах над головою. Але, попри все це, ми намагаємося підтримувати порядок та продовжувати забезпечувати жителів міста усім необхідним. Заради вільного майбутнього нас і наших дітей. Ми дякуємо Ізраїлю та всім країнам, які не залишаються байдужими до горя українців", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися