Росіяни вранці обстріляли Харківську область: близько двадцяти ударів з артилерії

Російські війська гатили з артилерії по мирному населенню Харківщини.

Ворог продовжує обстрілювати мирне населення Харківщини. Сьогодні близько 8:30 ранку окупанти протягом години завдавали ударів з артилерії по селі Тимофіївка Богодухівського району. Зафіксовано близько 20 ударів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. Пошкоджено чотири приватні будинки та господарські споруди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Двадцять населених пунктів на Харківщині страждали від обстрілів всю добу (СПИСОК)

Протягом минулої доби з 18 на 19 січня російські військові продовжують гатити по селам і містам Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається сталою. У прикордонних з Україною районах наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил російської федерації та республіки білорусь продовжують виконувати завдання. Таким чином противник демонструє свою присутність поблизу державного кордону.

Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли по районах населених пунктів Бударки, Землянки, Гатище, Зелене, Вовчанськ, Тернова, Красне, Кам’янка, Чугунівка, Новомлинськ та Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони Курилівки, Петропавлівки, Кислівки, Іванівки, Крохмального, Синьківки, Берестового, Табаївки і Дружелюбівки Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися