Протягом доби у Харківській області лунали вибухи: де були “прильоти”

У с. Кам'янка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє чоловіків

Ворог продовжує обстрілювати цивільне населення прикордонних міст і сіл Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Він розповів, що минулої доби зафіксовані удари по Куп'янську, Вовчанську, Дворічній, Ветеринарному та іншим населеним пунктам Харківщини.

У Куп'янську ворожими обстрілами було пошкоджено молочно-консервний комбінат та два приватні будинки. У Вовчанську зруйновано приватні забудови. У с. Ветеринарне поранення отримав та був госпіталізований 46-річний цивільний чоловік.

Також в області триває гуманітарне розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 14 вибухонебезпечних пристроїв. Втім, від мін та нерозірваних боєприпасів продовжують страждати мирні мешканці. Вчора в с. Кам'янка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє чоловіків 49 та 50 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. 

“На лінії зіткнення наші захисники міцно тримають свої позиції та знищують окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу”, - наголосив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на деокуповані території повертаються жителі. “І зараз найважливіше для нас завдання провести розмінування, оскільки Харківщина залишається однією з найзасміченіших вибухонебезпечними предметами, та відновити критичну інфраструктуру”, - наголосив Олег Синєгубов. Також очільник області розповів, що на деокупованих територіях відновлюється робота мережі медичних закладів.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися