Росія продовжує терор мирного населення Харківської області: є жертви

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області

Сьогодні біля 14:30 у селі Петрівка Золочівської громади внаслідок артобстрілу загинула 67-річна жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Ворожими обстрілами було пошкоджено господарчі споруди та житловий будинок. Крім того, після 15:00 ворог з танків обстріляв кладовище у селі Гур'їв Козачок. У результаті ударів було пошкоджені могили. 

Також сьогодні ворожі війська обстріляли Вовчанськ. Зафіксовано влучання у п’ятиповерхівку та приватний будинок із РСЗВ. 49-річний чоловік отримав поранення. Госпіталізований у середньому стані. 

“Ворог не уникне покарання за всі свої злочини, які чинить на нашій землі!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область продовжує отримувати гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів. За словами начальника Харківської ОВА, цього тижня в регіон надійшло 17 фур з теплим одягом, харчовими продуктами та іншими речами першої потреби.

Начальник ХОВА розповів, що на деокуповані території повертаються жителі. “І зараз найважливіше для нас завдання провести розмінування, оскільки Харківщина залишається однією з найзасміченіших вибухонебезпечними предметами, та відновити критичну інфраструктуру”, - наголосив Олег Синєгубов.

Також очільник області розповів, що на деокупованих територіях відновлюється робота мережі медичних закладів. В Ізюмі відновила діяльність районна лікарня. Там лікарі надають допомогу первинної ланки, тривають роботи з відновлення оперблоку. 




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися