Які ремонтні роботи виконали у будинках Харкова, пошкоджених обстрілами

Ремонтно-відновлювальні роботи проводилися у 2022 році та тривають у 2023-му

У 2022 році робітники КП “Харківжилбуд” закрили 20,2 тис. вікон у житлових будинках Слобідського та Індустріального районів, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що також  будівельники:

  • відремонтували 133 покрівлі,

  • відремонтували 120 дверей,

  • відремонтували вхідні групи у 34 під'їздах,

  • відремонтували внутрішньобудинкові системи централізованого опалення та гарячого водопостачання у 15 будинках,

  • відновили конструктиви 18 житлових будинків,

  • встановили нові вікна у 25 будинках,

  • облаштували вісім пандусів.

Також фахівці відремонтували 337 елементів дитячих та спортивних майданчиків, знесли 188 і кронували 267 дерев, вивезли 420 куб. м подрібненого гілля та 1038 куб. м сміття після демонтажу будівель, пошкоджених обстрілами.

Ремонтно-відновлювальні роботи спеціалісти проводять і у 2023 році. З початку року будівельники вже закрили 138 вікон, відремонтували 64 дверей та п’ять покрівель, а також обладнали вісім металевих переходів для безпечного пересування пішоходів у зимовий період.

У січні фахівці відновлюють покрівлі на вулицях Миру, Спартака, Фесенківській та Плеханівській, а також ремонтують стіни, перекриття та під’їзди на пр. Героїв Харкова, вулицях  Миру та Біблика.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм). Щоб не відключати городян від водопостачання напередодні ремонтних заходів працівники чітко скоординували план дій, а також запаслися необхідною спецтехнікою та матеріалами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися