Ігор Терехов розповів, що робитимуть з радянською символікою на будівлі Харківської міськради

Замість радянської символіки на будівлі Харківської міської ради повинна з'явитися українська

Символіку Радянського Союзу, яка розташована на будівлі Харківської міської ради, замінять на українську. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов виданню “Думка”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник міста наголосив, що цю символіку, безумовно, знімуть. Влада міста вирішила поки закрити символіку, щоб не витрачати зайві кошти. Ігор Терехов пояснив таке рішення двома причинами. По-перше, це пам'ятка архітектури, і зміни зовнішнього вигляду потребують певних узгоджень. По-друге, замість радянської символіки повинна з'явитися українська. “Зараз ми подивимося, що саме. Буде кілька ескізних проєктів. Коли ми оберемо, ми це зробимо”, - повідомив голова міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на думку Ігоря Терехова, громадяни РФ перестануть вірити очільнику країни Володимиру Путіну, коли зрозуміють, які можливості втрачає держава без демократії. Мер Харкова висловив переконання, що росіяни перестануть вірити Володимиру Путіну, коли до них дійде, що коїться в країні. Коли громадяни зрозуміють, які перспективи очікують на державу, коли вона самодостатня, могутня, коли є демократичний устрій.  За словами очільника Харкова, така ситуація ще не виникла, однак вона виникне. “Еволюція - це такий шлях, хтось проходить його у менш стислі терміни, комусь треба більше часу. Але це обов’язково буде. По-іншому неможливо”, - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, багато еліт в Росії уже починають це розуміти. “У них відбуваються внутрішні процеси, і буде така точка, коли все перевернеться”, - зазначив Ігор Терехов.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися