Ігор Терехов: "Наші будівельні компанії працюють над відновленням Харкова"

Наразі відновлено більше 60 будинків у Харкові.

Будівельні компанії продовжують працювати над відновленням житлового фонду, який постраждав внаслідок обстрілів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив сьогодні, 24 січня, в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов, відновлювальні роботи тривають, зокрема, на Північній Салтівці – житловому масиві, який у результаті масованих ворожих ударів постраждав найбільше.

За словами мера, сьогодні масштаб руйнувань на власні очі побачив Верховний комісар ООН у справах біженців Філіппо Гранді, який побував у Харкові з робочим візитом.

"Він був вражений тими масштабними руйнуваннями, які наніс нам російських агресор, - дитячих садків, шкіл, інфраструктури і житлових багатоповерхових будинків. Я показав йому, які відновлювальні роботи ми зараз проводимо. Наші будівельні компанії працюють. У 2022 році нам вдалося відремонтувати 66 будинків, і зараз ми не припиняємо цю роботу", - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янам зроблять перерахунок по газу

Харків’яни отримали за грудень неправильні платіжки за спожитий газ. Це обумовлено збоєм у програмному комплексі обліку газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківміськгаз".

Повне роз’яснення міськгазу:

"У грудні 2022 року при здійсненні нарахувань об’ємів природного газу за показниками загальнобудинкових вузлів обліку газу стався збій в програмному комплексі обліку природного газу, який призвів до викривлення нарахованих обсягів природного газу порівняно з фактично розподіленими за звітний період.

Станом на поточну дату АТ "Харківміськгаз" приводить у відповідність нарахування по особовим рахункам, за якими виникло викривлення об’єму внаслідок технічного збою в обліковій системі.

Відкореговані дані будуть передані в установленому законодавством порядку на інформаційну платформу ТОВ "Оператор газотранспортної системи" (до  постачальника) в наступному звітному періоді.

АТ "Харківміськгаз" приносить вибачення за спричинені незручності".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися