Уламки зруйнованих будівель у Харкові будуть використовувати повторно: що відомо

Відходи руйнацій - одна з найбільших проблем Харкова та прилеглих громад

КП “Муніципальна компанія поводження з відходами” приймає відходи руйнації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Комунальне підприємство повністю відновило роботу на своїх об‘єктах. Там повідомили, що практично всі працівники повернулися на робочі місця. Зараз компанія забезпечує прийом ТПВ в обсягах передвоєнного часу. Крім того, приймають відходи руйнації. Вони складаються переважно з уламків зруйнованих будівель та того, що знаходилося всередині них. Відходи сортують та обробляють, визначають групи матеріалів, що можуть бути використані повторно.

На підприємстві розповіли, що відходи руйнацій - одна з найбільших проблем Харкова та прилеглих громад. Такі відходи мають значні обсяги та великі габарити.” Ми використовуємо спецтехніку, щоб зменшити відходи та отримати фракції бетону, які можна повторно використовувати при будівництві об’єктів”, - зазначили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розповіли, які проблеми виникають з вивезенням побутових відходів. З поверненням місцевих жителів виникають проблеми. “У перші дні війни нас мало не на руках носили, а зараз машини кидають, де завгодно. Інший раз приїжджаєш, а заїхати не можеш”, - розповів працівник компідприємства Віталій Шаповал. За словами працівників, Кінний ринок та вулиці навколо нього – одне з таких проблемних місць, тому вони звертаються до харків'ян з проханням ставитись до паркування свого автотранспорту відповідальніше. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися