Потужні генератори передали у дві громади Харківщини: де з’явиться опалення

Генератори будуть живити котельні для опалення громади.

Два генератори по 264 кВт Харківщина отримала в межах проєкту UNOPS Ukraine "Посилення стабільності постачання тепла населенню України", що фінансується Українським гуманітарним фондом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, генератори відправили у Лозову та Балаклію.

"Цей генератор дасть нам змогу заживити котельню, яка обслуговує майже 4000 абонентів, зокрема, лікарні і дитячий садок", – розповів директор КП "Теплоенерго" Лозівської міської ради Сергій Малишев.

Таким чином навіть у разі тривалої відсутності електропостачання внаслідок пошкодження мереж подача тепла не припинятиметься.

"Генератор потужністю на 264 кВт плануємо встановити на центральну котельню. Вона опалює 61 житловий багатоповерховий будинок, 2 школи та інші споруди закладів соціального захисту населення", – наголосив головний інженер КП БРР "Балаклійські теплові мережі" В’ячеслав Солодов.

Це перший транш у межах проєкту UNOPS Ukraine, мета якого – зміцнити стабільність постачання тепла та електроенергії населенню України в регіонах, що найбільше постраждали від війни. Надалі плануються поставки генераторів і в інші громади Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До уваги харків’ян: з 1 лютого відбудуться зміни у сигналах електросирен

Тепер сигнали про відбій "повітряної тривоги" будуть давати по-новому.

Сигнал про закінчення "Повітряної тривоги" буде подаватися шляхом неперервного звучання електросирен протягом 30 секунд.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зараз інформація про відбій "Повітряної тривоги" відображається у мобільному додатку "Повітряна тривога".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися