Двоє чоловіків підірвалися на вибуховому пристрої: один у важкому стані

Людей госпіталізували з вибуховими травмами.

Вчора між селами Червоне та Велика Комишуваха Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої у полі підірвалися двоє чоловіків 40 та 35 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Медики оцінюють стан одного з поранених як важкий, іншого – середньої тяжкості.

Крім того, минулої доби ворог масовано обстрілював Куп'янський, Харківський та Чугуївський райони. Під вогнем були Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші населені пункти.

Сьогодні о 6 ранку ворог обстріляв Куп'янськ. Снаряди влучили у відкриту місцевість біля житлового будинку. Горіли гаражі. Попередньо – без постраждалих.

Вчора у Дворічній Куп'янського району, на жаль, загинули 2 цивільних – чоловік та жінка.

У смт Козача Лопань Харківського району незначних ушкоджень зазнала та була госпіталізована 70-річна жінка, у Вовчанську поранена жінка 60 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харкові ліквідовували нерозірвану касету на Салтівці (ВІДЕО)

Учора мешканці найбільш постраждалого ворожими обстрілами мікрорайону Північної Салтівки міста Харкова проявили пильність та відразу зателефонували до Служби порятунку щодо виявлення підозрілого предмету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Виявилось, що це нерозірвана касета РСЗВ "Ураган", що вмерзла у землю перед житловою дев’ятиповерхівкою.

Саперам ДСНС разом з вибухотехніками Нацполіції довелось знищувати вибухонебезпечний предмет на місці. Вони провели заходи, щоб мінімізувати розліт осколків під час вибуху та знищили боєприпас шляхом підриву.

"Шановні харків‘яни!

Пам’ятайте, у разі виявлення будь-якого небезпечного предмету, треба негайно повідомити до ДСНС за номером 101 або 112.

Не залишайтесь байдужими! Адже на небезпечну знахідку можуть натрапити діти або люди похилого віку. Це може спричинити трагедію.

Бережіть себе! Пам’ятайте! Розмінуванням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери", – звернулися до мешканців Харкова та області рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися