Російські війська атакували Харківську область: де були “прильоти”

Ворожі війська обстріляли населені пункти чотирьох районів Харківської області

Російські війська продовжують тероризувати населення Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За його словами, минулої доби окупанти обстріляли Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Козачу Лопань та інші населені пункти Куп'янського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів.

У результаті обстрілів сіл Червона Зоря та Одноробівка Богодухівського району були зруйновані приватні житлові будинки. Обійшлося без жертв та постраждалих.

У Куп'янську внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. 

У Вовчанську у результаті ворожої атаки пошкоджено декілька приватних будинків, автомобілі, а також будівлю одного з підприємств. Поранення отримала жінка 83 років. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Також тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 33 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в ЗСУ та перемогу України!”, - розповів Олег Синєгубов.

У ДСНС у Харківській області розповіли про наслідки ворожих обстрілів. У місті Вовчанськ рятувальники виявили пошкодження 4 приватних домоволодінь, господарчих споруд, 3 автомобілів, а також 4 металевих ємностей елеватора, 3 складських будівель, плавзасобу та паркану одного з сільськогосподарських підприємств. Постраждалих та пожеж у результаті обстрілів зафіксовано не було. 

У місті Куп’янськ було пошкоджено приватне домоволодіння, а також 2 пасажирських вагони та колію на території залізничного підприємства. Постраждалих та пожеж не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що інтенсивність ворожих обстрілів Харківської області збільшується.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися