Російські військові вночі обстріляли Харків: що відомо

У результаті ворожої атаки одна людина загинула

У неділю, 29 січня, близько 23.00 ворожі війська вчергове обстріляли Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Керівник області підтвердив ворожий удар. Він повідомив, що зафіксовано влучання ворожої ракети у житловий будинок в центрі міста, у Київському районі. На місце обстрілу відразу виїхали усі екстрені служби.

Спочатку повідомлялося про трьох постраждалих у результаті ворожого обстрілу. 

Згодом Олег Синєгубов повідомив, що ворожий удар було завдано, попередньо ракетою С-300, по житловій 4-х поверхівці в Київському районі Харкова. 

У результаті атаки легкі ушкодження отримали троє постраждалих. “На жаль, загинула літня жінка. Її чоловік перебував поруч на момент удару та дивом серйозно не постраждав”, - зазначив очільник області. 

Внаслідок обстрілу будинок частково зруйновано. Жителів евакуювали. У всьому будинку відключили газ, воду, теплопостачання та електроенергію для подальшого перепідключення під'їздів. 

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що ракета влучила у житловий будинок, поряд з яким немає жодних військових об'єктів. У результаті удару у під'їзді зруйновано два поверхи. Після розбору завалів буде надана експертна оцінка щодо пошкоджень. За попередньою інформацією, будинок будуть відновлювати.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громади Куп’янського району Харківської області наразі найбільше страждають від збройної агресії РФ. На цьому напрямку спостерігається збільшення інтенсивності обстрілів.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися