Стало відомо, що робитимуть з будинком, у який влучила російська ракета

У вцілілих під'їздах працюють комунальні служби - постачання світла та газу планують відновити до кінця дня

У багатоквартирному будинку в центрі Харкова, що напередодні постраждав від ворожого обстрілу, відновлюють комунікації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що у будинку розбирають завали та проводять експертну оцінку руйнувань. Під’їзд, зруйнований у результаті ворожої атаки, будуть розбирати та відбудовувати. В інших під'їздах працюють спеціалісти комунальних служб. У вцілілих квартирах відновлюватимуть тепло- і водопостачання. Постачання світла та газу планують відновити до кінця дня, максимум - до завтра.

У міській раді нагадали, що унаслідок ракетного обстрілу загинула жінка, ще троє людей постраждали. Ігор Терехов повідомив, що родині загиблої нададуть всю необхідну підтримку.

У КП “Харківводоканал” розповіли, що відразу після допуску до роботи від ДСНС фахівці аварійної бригади почали локалізацію позаштатної ситуації. Наразі постачання води припинене у всьому будинку, щоб запобігти підтопленню підвального приміщення та квартир. Спеціалісти перевіряють всі з'єднання та мережі. Після ревізії комунікацій спеціалісти будуть відновлювати водопостачання у тих під'їздах, які визнають безпечними для подальшого проживання та опалення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 29 січня ввечері Росія обстріляла Харків - ракета влучила в житловий будинок. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що 15 мешканців цього будинку було евакуйовано одразу після вибуху.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися