Які роботи виконали у будинку, постраждалому від ворожого обстрілу

Житловий будинок у центрі Харкова був частково зруйнований російською ракетою

У понеділок, 30 січня, бригади КП “Харківські теплові мережі” ліквідували всі пошкодження та відновили теплопостачання в 3-му та 4-му під'їздах будинку, що постраждав через недавній обстріл, у Київському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві повідомили, що працівникам “Тепломереж” вдалося у найкоротші терміни усунути пошкодження на внутрішньобудинкових мережах, які виникли внаслідок руйнувань у 1-му під'їзді. Крім того, були усунені пошкодження на даху будинку.

А тим часом ремонтні бригади КП “Харківводоканал” відновили водопостачання у будинку. Начальник дільниці Київського району Віктор Маслов розповів, що 31 січня завершили комплекс ремонтних робіт та відновили постачання води у 3-му та 4-му під'їздах, які найменше постраждали від ворожого обстрілу. “А ось 1-й та 2-й під'їзди відключено від водопостачання, і там дреновано внутрішньобудинкову систему до відновлення конструктивів будинку”, - повідомив Віктор Маслов.

У міській раді нагадали, що ввечері 29 січня російською ракетою С-300 був частково зруйнований житловий будинок у центрі Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у будинку 30 січня розбирають завали та проводять експертну оцінку руйнувань. Під’їзд, зруйнований у результаті ворожої атаки, будуть розбирати та відбудовувати. В інших під'їздах працюють спеціалісти комунальних служб. У вцілілих квартирах відновлюватимуть тепло- і водопостачання.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися