Що відомо про стан постраждалих від ракетних обстрілів Харкова

Четверо постраждалих лікуються амбулаторно в домашніх умовах

У результаті ворожого обстрілу центральної частини Харкова 5 лютого поранення отримали 5 людей. У лікарні перебуває одна з постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Лікарі оцінюють стан 54-річної жінки як задовільний. Заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Харківської ОВА Жанна Овчарова розповіла, що постраждалій надали усю необхідну медичну допомогу. “Зараз її стан стабільний та задовільний, загрози життю немає. Днями її випишуть", – зазначила Жанна Овчарова.

Четверо постраждалих не потребували госпіталізації, вони проходять амбулаторне лікування в домашніх умовах.

У Харківській ОВА нагадали, що вчора о 8:20 ворожі війська завдали двох ракетних ударів ракетами С-300 по центру Харкова. У результаті ракетної атаки було пошкоджено будівлю одного з вишів та житлові будинки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що працівники комунальних підприємств Харкова закрили 369 вікон на 15 об'єктах, які були пошкоджені у результаті ракетного обстрілу 5 лютого. У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що зокрема, у восьми житлових будинках закрили 193 вікна у квартирах та 36 вікон у під’їздах. Також спеціалісти обстежили покрівлі чотирьох житлових будинків та ліквідували аварійність зруйнованих ділянок. Враховуючи те, що пошкоджені об'єкти є пам'ятниками архітектури, роботи з відновлення покрівлі почнуть виконувати після проведення відповідних заходів та процедур. Наразі в одному з пошкоджених будинків відсутнє електропостачання. На місці події продовжують  працювати спеціалісти КСП “Харківміськліфт” та АТ “Харківобленерго”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися