У Харківській області людей евакуювали з бомбосховища лікарні: що трапилося

Внаслідок ворожих обстрілів у Харківській області виникло декілька пожеж

У понеділок, 6 лютого, близько 19:20 ворожі війська завдали чергового обстрілу міста Вовчанська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У результаті обстрілу на даху двоповерхової будівлі міської лікарні виникла пожежа. Полум'я охопило площу 150 кв. м. До місця події прибули рятувальники 47-ї ДРПЧ разом з колегами з м. Луганська. Рятувальники негайно евакуювали 8 цивільних людей з бомбосховища лікарні, які там переховувались, та розпочали ліквідацію пожежі. Вже о 20:06 вдалося локалізувати вогонь, а о 20: 50 – повністю його ліквідувати. На місці події працювали 3 одиниці рятувальної техніки та 9 осіб особового складу ДСНС. Постраждалих немає.

Того ж дня о 20:55 після ще одного обстрілу Вовчанська загорівся трансформаторний стовп. Полум'я оперативно загасили вогнеборці 47-ї ДПРЧ за допомогою вогнегасника.

Близько 21:00 ворог обстріляв вже м. Куп’янськ. Влучання припало на приватне домогосподарство, де загорівся дах будинку та автомобіль. Авто згоріло повністю. Пожежу на даху будинку площею у 2 кв.м оперативно ліквідували рятувальники 44-ї ДРПЧ разом з колегами з Луганська.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби ворожі війська продовжували обстрілювати з танків, мінометів та артилерії населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, що межують з лінією зіткнення. Під ворожий удар потрапили Вовчанськ, Стрілеча, Глибоке, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка та ін. 




Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися