Жителів Харківщини закликали не брати повістки: деталі

Під час вручення повістки посадова особа не має закривати обличчя балаклавою

Під час проведення мобілізаційних заходів жителів Валківськоїгромади закликали уважно ставитися до отримання повістки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради Богодухівського району.

У міськраді розповіли, що у разі звернення до людини осіб в балаклавах на обличчях з наміром вручити повістку, потрібно неодмінно вимагати від них зняти балаклави та пред’явити документи.

“Зверніть увагу: посадові особи територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишнього райвійськкомату) мають відповідні посвідчення і не вдягають балаклави під час вручення повісток”, - наголосили й міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація на Харківщині складна, проте контрольована. Найгарячіше на Куп'янському напрямку, однак ознак наступу ворожих військ, за словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, немає. За його словами, українські збройні сили готові до будь-яких варіантів розвитку подій. “В режимі 24/7 ми працюємо над посиленням обороноздатності наших територій”, - запевнив він.

Також начальник ХОВА розповів про ліквідацію наслідків ракетних обстрілів Харкова, які сталися 5 лютого. Олег Синєгубов розповів, що житлові будинки, поруч з якими влучила російська ракета, отримали значні пошкодження. Були вибиті майже всі вікна, пошкоджено майже 200 кв. м покриття даху. Усім мешканцям, які потребують житла, буде надано місце для тимчасового проживання. У лікарні перебуває одна з постраждалих, її стан лікарі оцінюють як задовільний




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися