Обстріл Харкова та області: є постраждалі та загиблі

Росіяни випустили ракети по центру Харкова.

Вчора близько 23:00 ворог завдав ракетного удару по центру Харкова. Чотири ракети, попередньо С-300, влучили у об'єкт цивільної промисловості. Зруйновано будівлі, сталася масштабна пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синегубова.

Очільник області повідомив, що також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста. На щастя, ніхто не постраждав. Ліквідація наслідків ударів триває.

Протягом доби ворог масовано обстрілював Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне та інші наближені до лінії зіткнення населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

"У Вовчанську внаслідок артобстрілу отримала поранення та була госпіталізована дівчина 16 років, 74-річна жінка, на жаль, загинула", – написав очільник області.

Повторні пошкодження внаслідок обстрілу отримала міська лікарня Вовчанська, сталася пожежа. Один з осколків влучив у автомобіль "швидкої", яка везла пацієнта. В авто без постраждалих.

У Куп'янську обстрілами зруйновано 6 та пошкоджено 10 гаражів, сталися пожежі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули багато вибухів: де сталися "прильоти"

Учора ввечері Харків знову опинився під обстрілом. Близько 23 години у місті пролунало шість вибухів. Очевидці у соцмережах зазначають, що ракети летіли з російського Бєлгорода.

Під час обстрілу начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що наносяться ракетні удари та закликав усіх бути обережними, не залишати укриття. Пізніше очільник області повідомив, що російські ракети влучили у центральній частині Харкова.

"Влучання ворожих ракет зафіксовано у центральній частині Харкова. Попередньо С-300, від 6 до 10 ракет. Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюється", – написав Олег Синєгубов.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що на місці влучання однієї з ракет сталася пожежа.

"Шість "прильотів" по Харкову. Поки маємо підтвердження про удари по промисловому об‘єкту у Київському районі міста. Також маємо інформацію про пожежу на місці одного з прильотів", – написав міський голова.

Також за інформацією Генштабу, обстріли не вщухали і в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися