Коли харків'яни будуть у повній безпеці: Ігор Терехов

Ігор Терехов переконаний, що Росії у нинішньому вигляді не буде, а Україна буде в НАТО чи в іншому безпековому альянсі

Перемога України у війні з російським агресором забезпечить Харкову можливість перебувати у повній безпеці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв’ю “BBC News Україна” розповів, що після перемоги України у будь-якому випадку буде баланс стримування. За його словами, вже не буде такої Росії, якою вона була. “Може, це не станеться одразу, але процес, запущений цією божевільною війною, не може тривати вічно. Він спричинить фіаско Росії”, - переконаний Ігор Терехов. 

Очільник Харкова висловив упевненість, що, попри близькість до кордону з РФ, після перемоги Харків буде у зоні безпеки. 

За його словами, Україна матиме сильну армію, витрачатиме кошти на її утримання. “Думаю, ми будемо в НАТО. Або буде інша система колективної безпеки, подібна (до НАТОвської)”, - наголосив Ігор Терехов.

Харківській міський голова висловив упевненість, що місто Харків процвітатиме, воно буде безпечним, і сюди повернуться люди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові чоловіку повідомили про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану. 7 лютого правоохоронці затримали російського агента, який причетний до ракетного удару, завданого ворожими військами 5 лютого. Тоді російські військові обстріляли один з вищих навчальних закладів м. Харкова та житлові будинки. Чоловіка викрили біля будівлі пошкодженого вишу. Він робив фото - фіксував наслідки обстрілу для “звіту” російським спецслужбам. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися