Як у Харкові прибирають території після ворожих обстрілів

З територій, постраждалих під час обстрілів, вивозять відходи, які не підлягають відновленню

КП “КВПВ” разом з іншими компідприємствами міста Харкова займається вивезенням побутових відходів, які виникають після обстрілу ворогом житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві розповіли, що з територій, постраждалих під час обстрілів, вивозяться відходи, серед яких розбиті віконні рами, меблі, двері та інші предмети, які не підлягають відновленню.

Директор КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” Олексій Артикуленко зауважив, що на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків, які потрапили під ворожий обстріл, встановлюють контейнери-бункери. Керівник підприємства розповів, що два таких контейнери-бункери для вивезення великогабаритних відходів також розмістили на місці одного з останніх обстрілів. Він зазначив, що у результаті ворожих обстрілів Харкова також страждає обладнання самого підприємства - євроконтейнери. Ті, які отримали незначні пошкодження, відновлюють, а інші - замінюють.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові чоловіку повідомили про підозру за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану. 7 лютого правоохоронці затримали російського агента, причетного до ракетного удару, завданого ворожими військами 5 лютого. Тоді російські військові обстріляли один з вищих навчальних закладів м. Харкова та житлові будинки. Чоловіка викрили біля будівлі пошкодженого вишу. Він робив фото - фіксував наслідки обстрілу для “звіту” російським спецслужбам.  Ворожим агентом виявився 60-річний харків‘янин. Слідство встановило, що чоловік активно співпрацював з російською розвідкою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися