Наслідки ранкових “прильотів” у Харківській області (ФОТО)

У ДСНС Харківської області показали наслідки чергового ворожого обстрілу регіону

Рятувальники ліквідували пожежу у приватному секторі, яку спричинили окупанти обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У понеділок, 13 лютого, близько 06:00 російські війська завдали чергового артилерійського удару по приватному секторі м. Куп’янська. Внаслідок ворожої атаки було завдано руйнувань семи приватним домоволодінням та квартирі у житловій двоповерхівці.

На одному з приватних дворів внаслідок обстрілу виникла пожежа. Там горів автомобіль “Соболь” та господарча споруда на площі 40 кв.м. З вогнем боролись, постійно наражаючись на небезпеку повторних обстрілів, рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної служби та їхні колеги з м. Новодружеська. Спільними зусиллями вогнеборці локалізували вогонь о 06:37 та повністю його ліквідували о 07:15.

“За попередніми даними постраждалих людей немає”, - повідомили в ДСНС Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Також атаки російських військових були у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях. При цьому ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. За інформацією Генштабу, на Слобожанському напрямку суттєвих змін не спостерігається, не виявлено ознак формування наступальних угруповань. При цьому ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область.




Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися