Обстріл з авіації: поранено працівника «Харківобленерго» та п'ятеро фахівців-зв'язківців

Чоловік отримав мінно-вибухові поранення.

Сьогодні, біля 10:30 ранку, окупанти вкотре обстріляли місто Вовчанськ. За попередньою інформацією, обстріл здійснювався ворожою авіацією. Зафіксовано два ракетні удари. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу поранення отримав 30-річний чоловік, співробітник "Харківобленерго". Його госпіталізовано з мінно-вибуховою травмою.

Ще п’ять чоловіків віком від 35 до 65 років отримали поранення. Медики надали їм всю необхідну допомогу, лікування проходитимуть амбулаторно.

Постраждалі – фахівці, які здійснювали ремонтні роботи на лініях зв‘язку.

Також було пошкоджено будівлю одного з підприємств та приватний житловий будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворожі герби та пам’ятні радянські таблички: що ще у Харкові знаходять активісти

Активісти продовжують боротьбу з усім радянським та російським в Україні та, зокрема, у Харкові. Так, ще декілька "цікавих" табличок було знайдено на залізничному вокзалі міста та на одному з храмів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію проєкту "Декомунізація. Україна".

Так, одна з табличок з двоголовим орлом розміщена на одному з храмів міста.

Інша – з історією першого потяга, який прибув з москви до Харкова – на фасаді вокзалу "Харків-пасажирський".

Активісти знову звернулися до керівництва міста та Укрзалізниці з проханням прибрати "цей крінж".

До речі, сьогодні у Харкові ведуться роботи з демонтажу одного з радянських орденів, що "красується" на фасаді однієї з будівель міста. Про це повідомили в телеграм-каналі "ХХ".

Нагадаємо, що у січні цього року активісти руху "Декомунізація. Україна" розмістили на своїй сторінці у соціальній мережі публікацію з зображенням великої зірки – макету радянського ордену.

Громадськість вкотре звернулася до міськради Харкова з проханням демонтувати усі згадки про росію та радянський союз у місті. "ХТЗ, Харків, 2023 рік. Величезний макет радянського ордену з написом СССР досі не демонтовано. Вчергове нагадуємо міській раді зверненням про необхідність демонтажу. У разі відмови будемо вже діяти іншими методами. Харків має бути повністю очищеним від маркерів окупації", – йшлося в повідомленні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися