Обстріл Харківщини на 20 лютого: ворог атакує два населених пункти

Харківська область щодня потерпає від обстрілів.

Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському та інших напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах  населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Протягом доби ворожих обстрілів зазнали райони понад 25 населених пунктів на Харківщині. Серед них – Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Бочкове, Мала Вовча, Озерне, Григорівка, Дворічна та Куп’янськ. Крім того, противник завдав авіаційного  удару по населеному пункту Гранів Харківської області з території російської федерації.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв населені пункти Дворічна, Гряниківка, Піщане, Крохмальне і Першотравневе Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов звернувся до бізнесу Харкова

Мер Харкова повідомив, що відрахування до бюджету зменшилися.

Відрахування до бюджету міської територіальної громади під час повномасштабної війни зменшилися, але бізнес продовжує сплачувати податки навіть з інших міст. Про це в інтерв’ю медіагрупі "Накипіло" повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Я безмежно вдячний представникам бізнесу за те, що вони розуміють усе і навіть, коли переїхали до інших міст, сплачують податки у Харкові. Це наша відповідальність, домовленість. Вони бачать, що відбувається, і підтримують місто. За ці гроші Харків живе та працює. Баланс є, важко, але ми витримаємо і робитимемо все можливе, щоб надходження були більшими, але витрачати кошти повинні раціонально", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися