Важливу спеціальну техніку доставили до Харкова (ФОТО, ВІДЕО)

Ця техніка буде задіяна для перевезення гуманітарних вантажів та при ліквідації складних ситуацій.

Завдяки українським та нідерландським благодійникам рятувальники Харківщини отримали автомобіль аеродромного гасіння та 6 вантажних автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

У лютому цього року в результаті кропіткої роботи українських та нідерландських благодійників було придбано та доставлено до Харкова 6 вантажних автомобілів та автомобіль аеродромного гасіння. Дана техніка буде задіяна для перевезення вантажів при проведенні аварійно-рятувальних робіт та транспортування гуманітарної допомоги, а також забезпечення потреб пожежогасіння водою на великих і затяжних пожежах тощо.

Так 20 лютого, за сприяння керівника ТОВ "Агроінвест Холдинг Старовірівка" Олега Кіяшка разом з нідерландськими партерами з компаній "BAS World" та "RENEWI NEDERLAND B.V." техніка була передана до аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Харківській області.

Начальник Харківського гарнізону ДСНС Олександр Волобуєв подякував керівництву Агроінвест Холдингу та нідерладським компаніям за сприяння та допомогу харківським рятувальникам у поліпшенні  матеріально-технічної бази.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 20 лютого: ворог атакує два населених пункти

Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України. Ворог і далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському та інших напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах  населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Протягом доби ворожих обстрілів зазнали райони понад 25 населених пунктів на Харківщині. Серед них – Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Бочкове, Мала Вовча, Озерне, Григорівка, Дворічна та Куп’янськ. Крім того, противник завдав авіаційного  удару по населеному пункту Гранів Харківської області з території російської федерації.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв населені пункти Дворічна, Гряниківка, Піщане, Крохмальне і Першотравневе Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися