Олег Синєгубов спростував фейки РФ, а також застеріг жителів Харкова та області

Зберігається небезпека нових ракетних ударів по Харкову та Харківській області

Ворог розповсюджує інформацію, що він нібито має успіхи в захопленні наших населених пунктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника області це фейки. “Наші захисники не віддали ворогу жодного населеного пункту, жодного метра нашої землі”, - наголосив Олег Синєгубов.

Він зазначив, що ЗСУ надійно тримають свої позиції. Очільник області зазначив, що всі служби працюють у посиленому режимі. “Водночас небезпека нових ракетних ударів по Харкову та Харківській області зберігається. Прошу усіх не ігнорувати сигнали тривоги та не покидати укриттів до відбою. Тримаймося! Україна переможе!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Також начальник ХОВА повідомив, що ворожі війська продовжують інтенсивно обстрілювати населені пункти Харківської області, розташовані вздовж державного кордону та лінії зіткнення. Сьогодні під ударом опинилися м.Куп'янськ та Куп'янський район. “Ворожа ракета влучила в одну з місцевих адміністрацій. Під завалами залишаються люди, є поранені. На місці працюють усі екстрені служби”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за інформацією Генштабу ЗСУ у середу, 22 лютого, ворожі ДРГ намагалися перетнути кордон на Харківщині. У районі Бологівки було виявлено ворожу диверсійно-розвідувальну групу. У результаті вогневого впливу підрозділів Сил оборони противник відійшов на територію Російської Федерації. Також ворожі війська здійснили спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи в районі Фиголівки.



Джерело: https://t.me/synegubov/5606
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися