Обстріли Харківщини на 5 березня: де були “прильоти” (ФОТО)

За добу у Харківській області спеціалісти ДСНС знешкодили 37 вибухонебезпечних предметів

Ворожі війська продовжують вести обстріли мирного населення прикордонних районів Харківської області. Минулої доби під вогнем загарбників були населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Сьогодні зранку ворог вкотре обстріляв Куп'янськ. Пошкоджений об'єкт транспортної інфраструктури. Сталася пожежа. На місці працюють рятувальники, інформація уточнюється”, - повідомив Олег Синєгубов.

За словами начальника ХОВА, у суботу, 4 березня, після 23:00, у результаті ворожих обстрілів у Куп'янську було зруйновано щонайменше 5 житлових будинків, господарчі споруди, сталися пожежі. Через влучання снаряда в житловий будинок загинув 65-річний чоловік.

До того ж у результаті ворожих обстрілів у Куп'янську пошкоджень зазнали будівлі освітнього закладу та пологовий будинок. Також в області проводиться гуманітарне розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 37 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та продовжують нищити ворога. Віримо в ЗСУ та підтримуємо наших Героїв. Україна переможе!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася триста сімдесят п’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Станом на 6:00 5 березня ворожі війська зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, а також Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби українські військові відбили понад 130 ворожих атак на вказаних напрямках.




Джерело: https://t.me/synegubov/5662
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися