Наслідки обстрілів Харківської області 5 березня (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу у будівлі залізничного вокзалу м.Куп’янськ

Протягом доби 4-5 березня російські військові завдавали ударів по прикордонних населених пунктах Чугуївського та Куп'янського районів. Зранку 5 березня загарбники атакували місто Куп'янськ. У результаті обстрілів пошкоджено об'єкт транспортної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області та поліції Харківської області. 

У ДСНС повідомили, що рятувальники ліквідували пожежу у будівлі залізничного вокзалу м. Куп’янськ. “Ворог продовжує цинічно обстрілювати житлові масиви та інфраструктуру Куп'янщини. Минулої доби рятувальники 8 раз залучались до проведення робіт, пов'язаних з ворожими обстрілами”, - повідомили в ДСНС.

Вранці 5 березня після нічних ворожих обстрілів сталася пожежа у будівлі залізничного вокзалу. Площа займання склала близько 50 кв.м. Вогнеборці ліквідували пожежу о 08:45. За попередніми даними постраждалих людей немає.

У поліції повідомили, що також у місті Куп'янськ зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. Загинув 65-річний чоловік. Минулої доби військовослужбовці РФ здійснили численні обстріли з танків та артилерії по цивільних об’єктах смт Дворічна.

“На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки”, - розповіли в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті ворожих обстрілів у Куп'янську пошкоджень зазнали будівлі освітнього закладу та пологовий будинок. Також в області проводиться гуманітарне розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 37 вибухонебезпечних предметів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися