Війська РФ вбили подружжя на Харківщині: деталі

Ворог з танків та САУ масовано обстрілював смт Дворічну Куп'янського району

Ворожі війська продовжують тероризувати мирне населення Харківської області, обстрілюючи прикордонні населені пункти області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника області, минулої доби під вогнем окупантів були Куп'янськ, Стрілеча, Огірцеве, Дворічна та інші населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів.

У Куп'янську ворожими обстрілами було пошкоджено об'єкт транспортної інфраструктури, у результаті влучання виникла пожежа. Протягом неділі 5 березня ворог з танків та САУ масовано обстрілював смт Дворічну Куп'янського району. 

“Біля с. Бударки Чугуївського району російський боєприпас, попередньо ПТУР, влучив у цивільний автомобіль "Нива". Загинуло подружжя – 48-річний чоловік та 45-річна жінка”, - розповів Олег Синєгубов.

На лінії зіткнення тривають бої. “Сили оборони України надійно тримають позиції та дають жорстку відсіч будь-яким спробам ворога змінити своє тактичне становище. Віримо в ЗСУ та спільно працюємо на Перемогу України!”, - зазначив очільник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розпочалася триста сімдесят шоста доба повномасштабного російського вторгнення. За даними Генштабу, Російська Федерація продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, а також Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. На цих напрямках минулої доби українські захисники відбили понад 95 ворожих атак.




Джерело: https://t.me/synegubov/5666
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися