Наслідки обстрілів Харківської області на 6 березня (ФОТО)

На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки

У результаті ворожих обстрілів Харківської області загинуло подружжя. Слідчі зареєстрували злочини військових Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Під вогнем окупантів протягом минулої доби були:

  • місто Куп'янськ,

  • місто Вовчанськ,

  • смт Дворічна,

  • село Стрілеча,

  • село Тернова,

  • село Огірцеве,

  • село Бударки.

Внаслідок обстрілів у місті Куп'янськ пошкоджений об'єкт транспортної інфраструктури. Протягом 5 березня окупанти завдавали масованих ударів  по смт Дворічна.

В Чугуївському районі ворожий снаряд поцілив у цивільний автомобіль. Загинули 48-річний чоловік та 45-річна жінка.

На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області провели навчання добровольців “Гвардії наступу”. Вишкіл проходив на одному з полігонів регіону в умовах, наближених до бойових. За словами начальника бойової підготовки третьої бригади оперативного призначення Нацгвардії підполковника Артема Зінов'єва, у навчанні беруть участь мобілізовані громадяни, військовослужбовці за контрактом та добровольці, які прибули по програмі “Гвардія наступу”. Артем Зінов'єв розповів, що підготовку добровольців проводять у три етапи.

Записатися до нових, добре оснащених та підготовлених штурмових підрозділів "Гвардії наступу" можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися