Чи можливо відновити опалення у Харкові повідомили у тепломережах

У Харкові зникло опалення через обстріл 9 березня.

Працівники КП "Харківські теплові мережі" в цілодобовому режимі працюють над відновленням теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, станом на 7:00 на більшості централізованих джерел теплопостачання відновлене електроживлення, але подекуди рівень напруги недостатній.

Зараз 33 котельні працюють на генераторах, а 51 - від централізованої електромережі. На повну потужність працює котельня Салтівського житлового масиву. На всіх інших джерелах проходить процес поповнення теплоносія і налагодження гідравлічних режимів.

На ранок теплом були забезпечені 1457 житлових будинків і 14 лікарняних закладів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов розповів, як у Харкові курсує транспорт

Після вчорашніх ракетних обстрілів комунальні служби разом з енергетиками відновили електропостачання приблизно в 60% житлових будинків. Про це сьогодні, 10 березня, на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міськради.

"За ніч нам вдалося заживити близько 60% житлових будинків. Є певні труднощі. Сподіваємося, що найближчим часом ми відновимо у Харкові нормальне електропостачання", - повідомив мер.

Також він зазначив, що наземний електротранспорт та метрополітен не працюють. Для потреб харків'ян продовжують курсувати муніципальні автобуси.

З картою тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися