На Харківщині затримали військовослужбовця армії РФ

Затриманого доставили до Куп’янського відділу поліції

У Харківській області правоохоронці затримали військового ворожої армії. Він переховувався у покинутих будівлях на території Куп’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У понеділок, 13 березня, під час патрулювання селища Куп’янськ-Вузловий наряд батальйону поліції особливого призначення зі складу зведеного загону ГУНП в Луганській області затримав 42-річного чоловіка.

При перевірці правоохоронці з’ясували, що затриманий є військовослужбовцем 27-ї мотострілецької бригади Росії. Чоловік розказав, що після звільнення Збройними силами України Куп’янщини, переховувався у покинутих будівлях на території району.

Для з’ясування всіх обставин перебування військовослужбовця РФ на території України його доставили до Куп’янського відділу поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські відвідали жителів раніше окупованих сіл. Населені пункти такі як Кам'янка, Довгеньке, Студенок Ізюмського району довгий час перебували під окупацією ворожих військ та потерпали від обстрілів російської армії. На сьогодні у селах живе чимало родин. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Ізюмського районного управління поліції відвідали селища району, поспілкувалися з місцевими мешканцями. Правоохоронці обговорити нагальні питання та нагадали жителям сіл правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів. “Поліція дбає про громадян та закликає дотримуватися правил поводження під час виявлення предметів, що за зовнішніми ознаками схожі на боєприпаси”, - розповіли в поліції Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися