Людей з Харківщини вивозять під обстрілами

Окупанти ведуть обстріли по житловим будинкам та мирному населенню.

Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Зокрема, під вогнем окупантів були Вовчанськ, Куп'янськ, Стрілеча, Огірцеве, Шевченкове, Гряниківка та інші. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. На щастя, обійшлося без постраждалих серед цивільного населення,

"Протягом минулої доби з районів, що перебувають під постійними обстрілами, було евакуйовано 24 людини. Вивезені люди отримали гуманітарну допомогу. Ті, хто цього потребував, забезпечені житлом", – повідомив очільник області.

Він також зазначив, що триває гуманітарне розмінування області. Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили 56 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Окупанти здійснили чергову спробу вести наступ в районі Гряниківки, але зазнали невдачі та відступили з втратами. Наші захисники надійно тримають свої позиції та нищать ворога", – підкреслив Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Азербайджан зацікавлений у відбудові Харкова: людям потрібно повертатися додому

Харківський міський голова Ігор Терехов та Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харкові Афган Салманов 15 березня під час робочої зустрічі обговорили низку питань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, йшлося про можливість повернення до Харкова азербайджанців. Як зауважив Ігор Терехов, міська інфраструктура поступово відновлюється, місто повертається до звичного життя, наскільки це можливо в теперішніх обставинах. Тож люди, звісно, можуть повертатися до власних домівок.

Афган Салманов розповів, що серед  азербайджанських компаній, зокрема, будівельних, є висока зацікавленість щодо  участі у відбудові міста. Ігор Терехов зауважив, що відновлення зруйнованого житла та інших об'єктів зараз є актуальним питанням, тому міська влада готова обговорювати майбутню співпрацю та інвестиційні проєкти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися