У Харківській області від сьогодні змінили тривалість комендантської години

Вже від сьогодні у деяких громадах Харківщини комгодину змінено.

Від сьогодні, 7 квітня, зменшено тривалість комендантської години на більшій частині території Куп’янського району Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію виконувача обов’язків начальника Куп’янської районної військової адміністрації Андрія Канашевича.

Комендантська година триватиме з 20:00 до 6:00 (раніше – з 18:00 до 6:00) у Вільхуватській, Дворічанській, Кіндрашівській, Куп'янській, Курилівській та Петропавлівській громадах.

У Великобурлуцькій та Шевченківській громадах змін не відбулося. Тут комендантська година – з 22:00 до 6:00.

Комгодину змінили, зокрема, через збільшення світлового дня. Як зазначив Андрій Канашевич, рішення прийняли після консультація із військовими, поліцією та СБУ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У дев’яти ЦНАПах Харкова та області знову надають популярні адмінпослуги

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, в Харківській області продовжується відновлення надання адміністративних послуг населенню. Відтепер у 9 ЦНАПах Харківської області жителі громад мають можливість отримати послуги ДРАЦС. Про це повідомив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха, інформують "Коментарі. Харків"

Зокрема, у ЦНАПах Дергачівської, Кегичівської, Люботинської, Первомайської та Біляївської громад можна отримати свідоцтва про народження та смерть. Крім цього, громадяни мають доступ до послуг з укладання і розірвання шлюбу, "єМалятко", а також змінити ім'я та внести зміни до документів.

ЦНАП Лозівської громади надає аналогічні послуги, окрім реєстрації шлюбу та отримання свідоцтва про смерть. Також у ЦНАПах Наталинської та Красноградської громад наразі доступні послуги з видачі свідоцтв про народження та "єМалятко". У ЦНАПах Харкова доступні всі види послуг ДРАЦС, окрім видачі свідоцтва про смерть та реєстрації шлюбу.

Нагадаємо, у Харківській області працює мобільний ЦНАП. Пересувний офіс має автономне енергозабезпечення, 12 облаштованих робочих місць, комплект супутникового обладнання Starlink і прохідну спроможність дістатися до віддалених населених пунктів, а також усе необхідне устаткування для організації мобільної роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися