Бойові зіткнення на Куп'янському напрямку: є загиблі та поранені

Лимано-Куп'янський напрямок є другим по активності після Бахмутського

На Лимано-Куп'янському напрямку за добу відбулося 202 ворожих обстріли, ЗСУ знищили 50 військових РФ. Про це сказав речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини”, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами речника, Лимано-Куп'янський напрямок є другим по активності після Бахмутського. Зокрема, за цю добу там відбулося 202 обстріли зі ствольної реактивної артилерії ворога. Сергій Череватий повідомив, що відбулося 7 боєзіткнень, 50 окупантів на цьому напрямку було знищено, 86 зазнали поранень різного ступеня.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ розповів, що знищено БМП-1 ворога, яка раніше була знята з озброєння в армії РФ, два безпілотники Zala, три міномети та два польових склади з боєкомплектом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби під ворожі обстріли потрапили прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів.

У суботу, 8 квітня, зранку ворог завдав ракетного удару (попередньо ракета Х-59) по території поруч з Лозовеньківським водосховищем у Харківському районі. У результаті обстрілу частково пошкоджено будівлі ресторанного комплексу та будинок у смт Мала Данилівка. Ракетного удару окупанти завдали по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Ракета С-300 влучила в землю на відкритій місцевості. Частково пошкоджено 3 житлових будинки та 3 господарчих споруди.

Також в області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 6 га території та знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися